2016-05-29 01:17:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Tegye változatossá az estét

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez friss lendületet kölcsönöz Önnek. Úgy érezheti magát, mintha újjá született volna, és szép élményekben reménykedhet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez csábítja arra, hogy a természetbe töltse ezt a napot. Minden gondját maga mögött akarja hagyni, egy hosszú tavaszi túra alatt az ember jól ki tudja szellőztetni a fejét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nap szemben állásba kerül a Szaturnusszal, ez sajnos fokozza a balesetveszélyt. Már a legkisebb probléma is képes lesz kiborítani Önt. Próbálja meg minél nyugodtabban eltölteni ezt a napot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez a nap is szép lesz. Sok vidám dolgot megélhet, és örülhet az életnek. Ha lehet ebédeljen egy vendéglő kertjében, a barátaival közösen. Valaki megmutatja, milyen nagyra becsüli Önt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. De a Vénusz minden gondját elfeledteti Önnel, és tele optimizmussal nézhet a jövőbe. Jól fog szórakozni, és ezt senki sem tudja elrontani.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Vége a belső nyugalomnak. Úgy érezheti, feltétlenül tennie kell valamit, szabályosan nyomás alatt érzi magát. Kissé túl terhelte magát az utolsó napokban. Sportoljon valamit. Este valakinek tesz egy szívességet, és ez jó érzéssel tölti el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr már előre halad, a Hold a Halak jegyében áll, és Ön neki foghat bátran megvalósítani az elképzeléseit. Délután szervezzen közös programot a családdal, vagy a barátokkal.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap közelít a Szaturnusz szembenállásához, a Hold a Halak jegyében áll. Hívja a természet, Önnek is jár egy kis idő a barátaival, érdekes, sőt értékes beszélgetéseket folytathat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap szemben állásban van a Szaturnusszal. Ilyenkor nem könnyű eldönteni, mivel is kezdjük a napot, mert semmi sem megy simán. Veszekedés szaga érződik a levegőben. Ma sok minden félresikerülhet, igyekezzen felvérteznie magát ezek ellen.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Kellemes napot ígér. Új dolgok fogják érdekelni, élményeket szeretne gyűjteni, és ezt meg is teheti. Egy változatos napnak nézhet elébe, ami új látóhatárokat nyit meg Ön előtt.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. A Nap és a Szaturnusz szemben áll egymással. Jól érzi magát, és vidámsága másokat is magával tud ragadni. Mindenki szívesen lesz az Ön közelében.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, de együtt van a Neptunnal. Nem lesz könnyű eldönteni, mihez kezdjen azzal az információval, aminek ma jut a birtokába. Ma hajnaltól szól a telefon, mindenki Öntől akar valamit, és ezt már tehernek fogja érezni. Az estét tegye változatossá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: